Dissabte 20 de febrer

Lloc : Teatre Principal d’Olot

A les 17,00 h 1a. sessió infantil/juvenil. Projecció del vídeo i xerrada adaptada.

A les 19,30 h. 2a sessió. Projecció i xerrada

HIMALAIASKI, el principi de una nova aventura
(www.himalaiaski.com)

Himalaiaski està format per quatre persones (Pep Cuberes, Guillem Casanova, Lluís Bedós, Xevi Esgleas) a les que ens uneix la passió per la natura, però des de diferents àmbits que
van des de l’esquí de muntanya fins al córrer, anar amb bici, la fotografia o filmar. Traslladar aquesta passió a llocs com l’Himàlaia, algun punt del Cercle Polar, o algun altre lloc remot que encara no sabem ni nosaltres es la nostra il·lusió.
En aquesta primera aventura volem explicar un viatge, però especialment donar a conèixer un fantàstic poble que ara necessita més ajuda que mai.

Clica la imatge per veure el tràiler

himalaiaski

 

 

 

Lloc : Teatre Principal d’Olot

A les 21,30 h doble projecció.

LIVE FOR PASSION
Pavol Barabas. Eslovàquia. 2014. 58’

GRAN PREMI 2015 al Festival de Cinema de Muntanya de Torelló.

Fa 90 anys un jove estudiant, Wieslaw Stanislawski va obrir noves i difícils vies a les més gran parets de la serralada del Tatras, a Eslovàquia. Ara, dos amics encadenen totes les seves vies en condicions hivernals, amb la passió per descobrir a les muntanyes, el missatge d’Stanislawski: si algú fa quelcom des del fons del seu cor, ho fa millor.

Clica la imatge per veure el tràiler

live

DEGREES NORTH
Guido Perrini. Suïssa. 2015. 54’

Premi GRANDVALIRA al millor film d’Esports de Muntanya 2015

Una història d’aventura i descobertes al cor d’Alaska. Els actors són Xavier de la Rue, Samuel Anthamatten i Ralph Backstrom lliscant per pendents nevats després de ser transportats als cims amb paramotor.

Clica la imatge per veure el tràiler

degrees

* Totes les activitats són gratuïtes.