Dissabte 11 de febrer

Descarrega’t aquí el programa en PDF

Totes les projeccions del dissabte tindran lloc al  Teatre Principal d’Olot

A les 17,00 hSessió infantil/juvenil. Projecció i xerrada adaptada. 

PIRInens. Travessa dels Pirineus en família. d’un repte personal a un projecte compartit.

Xerrada a càrrec de Pau Carol de 14 anys.

2017_pirinens

PIRInens és el nom de l’aventura d’un nen de tretze anys i de la seva família. En Pau va engrescar els seus pares a fer la travessa dels Pirineus a peu, seguint el GR11 des de l’Atlàntic fins al Mediterrani. Tot i la duresa del recorregut, el plaer de gaudir de la muntanya a cada moment, l’acurada planificació de la ruta i, sobretot, la seva il·lusió compartida amb la família i amics, ha fet d’aquest repte una experiència inoblidable.

Clica damunt la imatge per veure el web del projecte.

I tot seguit intervenció de “la Pemba “ protagonista de la següent sessió ( 20 minuts )

 A les 19,00h. Projecció i xerrada ( 90′).

La Pemba torna a Goli.

Intervindran la protagonista i el director, Sr. Josep Pérez

2017_pemba

Coproduida amb TV3. La pel∙lícula, narra la peripècia d’una xerpa de l’Himàlaia, la Pemba, que fa nou anys que viu a Taradell, Osona. Amb ella, viatjarem fins al seu al seu poble natal, Goli, a la falda de l’Everest i lluny de la civilització, perquè ens ensenyi a través de deu persones que resideixen allà; el granger, el monjo, el bruixot, el guia de muntanya… com es viu en un dels indrets més feréstecs del planeta.

La pel∙lícula vol presentar a Pemba com a exemple de superació per a tantes altres persones sense recursos que van arribar a Europa a la recerca d’un futur millor i que ara, després d’haver refet la seva vida, tornen al seu país d’origen a portar coneixement i riquesa. I a banda, fer un retrat d’un dels últims pobles que viuen lluny de l’anomenada civilització; així com del canvi que aguaita als seus habitants, a causa de l’arribada imparable del progrés, les conseqüències del canvi climàtic i la presència de turistes.

No cal dir que el film defensa uns valors molt bons (superació, retorn a les arrels, multiculturalitat, etc.) i que el tractament de la imatge és exquisit.

El públic podrà debatre la projecció i conèixer més detalls, tant de la vida de Pemba, com del rodatge o de la vida dels xerpes.

Clica damunt la imatge per veure el tràiler.

A les 20,30 h. Sopar de Muntanya a  la Carbonera (6€ **)

Llesca de pa amb tomata amb botifarra i/o cansalada a la brasa acompanyat amb mongetes amb all i oli.

Porrons de vi negre i gerres d’aigua.

Galetes i moscatell

** Venda tiquets al Teatre Principal, Can Trincheria  i/o a través d’internet, des del 31/01/2017 i fins a les 12 del migdia del mateix dissabte 11 de febrer. 

** COMPRA des d’aquí EL TEU TIQUET PEL SOPAR (+inclou RESERVA entrada de platea a la doble sessió de la nit).

A les 22,00 h. Doble sessió. Pel·lícules guanyadores del Festival de cinema de muntanya de Torelló :

NTB

Miquel Pérez. Espanya. 2016. 49´

Amb la participació del Sr. Miquel Perez, director de la pel·lícula.

2017_ntbJoan Nubiola (N) i Josep M. Torras (T) són els components d´una cordada històrica, que en les dècades dels 40 i 50 van obrir una bona quantitat de vies, de no molta dificultat però molt exposades i d´una estètica clàssica molt marcada. Ambdós varen escalar també amb Josep Barberà (B) i conjuntament varen crear el Grup Cavall Bernat. El documental explica la seva història.

Clica damunt la imatge per veure el tràiler.

 …seguidament :

JUREK
Pawel Wysoczanski. Polònia. 2015.73´

Premi BBVA al millor film de Muntanya 2016 i Premi BOREAL al millor guió.

2017_jurek

Jerzy Kukuczka ha estat un dels escaladors més forts de la història de l´alpinisme. Va escalar vuit mils en 17 ocasions i va obrir vies noves o a l´hivern. Va morir a la cara sud del Lhotse el 1989. El documental és el retrat del gran Jurek, fruit d´un llarg treball de recerca d´imatges, algunes d´elles inèdites, guardades a la televisió polonesa o bé d´amics que el varen conèixer.

Clica damunt la imatge per veure el tràiler.

NOTES : 

* Totes les activitats són gratuïtes. Aforament limitat. 

**Podeu comprar els tiquets del sopar a partir del 31 de gener a les oficines del Teatre Principal, a Can Trincheria o bé per internet a través del seu servei de venda d’entrades del teatre. El tiquet del sopar INCLOU reserva de butaca per la doble projecció. Data límit : dissabte 11/2/2017 a les 12 del migdia.

Horari oficines venda tiquets pel sopar : 

TEATRE 
dilluns i dimarts de 10h a 13h.
dimecres, dijous i divendres de 16:30h a 20h.

CAN TRINCHERIA
de dilluns a divendres de 10 A 14h, i de 17 a 19h.