Divendres 17 de febrer

Descarrega’t aquí el programa en PDF

Totes les projeccions del divendres tindran lloc a Cines Olot

Pel·lícules guanyadores del Festival BBVA de cinema de muntanya de Torelló.

A les 20,00 hProjecció. 

Mission Antartic.

Guido Perrini. Suïssa. 2013. 39′

Premi GrandValira a la millor pel·lícula d’Esports de Muntanya 2014

2017_antarticXavier de la Rue, el millor snowboarder del món, vol viure una aventura completa a la fi del món. Mitjançant unes imatges espectaculars, la pel·lícula ens explica una història de navegació, muntanyisme, snowboard, natura salvatge i descobertes inesperades als vertiginosos pendissos nevats de les muntanyes que moren a l´oceà Antàrtic.

Clica damunt la imatge per veure el tràiler.

 

 A les 22,00h. Doble projecció i xerrada amb la participació del Sr. Joan Solarich, director del Festival BBVA de cinema de muntanya de Torelló.

Freedom under load

Pavol Barabas. Eslovàquia. 2016. 58′

Gran Premi 2016 i Premi FEEC a la millor Fotografia.

2017_freedomA la serralada de l´Alt Tatras encara hi persisteix un ofici que encara el relleu generacional amb decisió. Amb pesades càrregues de 100 kg a l´esquena i desafiant el vent, la tempesta o la neu profunda, uns homes han triat una professió prou especial: portar subministraments als diferents refugis del Tatras. El documental descobreix, a través de la vella generació de portejadors, què s´amaga darrera l´elecció d´aquest dur ofici.

Clica damunt la imatge per veure el tràiler.

 …seguidament :

LA LISTE

Guido Perini. Suïssa. 2016. 44´

Premi GrandValira al millor film d’Esports de Muntanya 2016

2017_listeEl protagonista és l´esquiador freeride Jérémie Heitz i el seu objectiu és esdevenir el millor especialista d´aquesta modalitat. Seguint una llista amb els descensos dels principals cims alpins que vol realitzar, es va trobant les grans llegendes del descens extrem que han fet progressar aquest esport, com Sylvain Saudan o Dédé Anzévui.

Clica damunt la imatge per veure el tràiler.

NOTES :

* Totes les activitats són gratuïtes. Aforament limitat.