Divendres 2 de març

Descarrega’t aquí el programa en PDF

Totes les projeccions del divendres tindran lloc a Cines Olot

A les 20,00 h. Projecció. 

DHAULAGIRI, ASCENSO A LA MONTAÑA BLANCA.

Cristian Harbaruk i Guillermo Glass. Argentina. 2017. 70′

Premi BBVA al millor film  de Muntanya 2017

El 2008 una expedició argentina, formada per quatre membre -Guillermo, Christian, Sebastian i Darío- intenta l’ascensió del Dhaulagiri per filmar-hi un documental. Un d’ells, Darío, mor en l’intent. El 2016 Guillermo comença a documentar un segon viatge per respondre les preguntes sense resposta que encara el turmenten des de l’incident.

 A les 22,00h. Doble projecció i xerrada amb la participació del Sr. Leonel Maso (total 120′).

CARREGANT SOMNIS A L’ESQUENA.

Leonel Manso Vieira . Catalunya. 2015. 30′

Realitzat Leonel Manso Vieira i produït per l’Associació IMAGO, aquest documental  pretén captar la intencionalitat de l’exercici d’una professió a partir de l’observació del guarda, revelant a l’home que hi ha sota d’aquesta figura, amb la subtilesa de fer d’un refugi, una llar, simple però protectora. Durant 1 any, Manso ha anat 3 dies per cada estació filmant al refugi, la seva gent i l’entorn natural.

 

 …seguidament :

EN BICICLETES PER ISLÀNDIA : LA TERRA DELS VENTS CONSTANTS

Leonel Manso Vieira . Catalunya. 2012. 35′

 

Realitzat Leonel Manso Vieira i produït per l’Associació IMAGO. Aquest documental és el resum d’un viatge en bicicleta per Inslàndia dels amics Leonel Maso i Xavier Juanola. És una temptativa d’exposar quelcom semblant a un diàleg entre un element de la natura, el vent constant, i la fermesa d’una decisió: voltar la illa en un mes, creuant la F-35, la Ruta Kjölur.Sylvain Saudan o Dédé Anzévui.

 

..seguidament :

UN NOU PROJECTE:  LA VOLTA AL MÓN

Leonel Manso Vieira .  15′

 

En Loenel ens explicarà el seu nou projecte : donar la vola al món en bicicleta.

 

 

 

 

Un viatge que el portarà a visitar 46 països i recórrer 40.000 quilòmetres, durant tres anys, “amb l’ambició de revertir aquesta experiència a favor de les persones que gairebé no tenen veu en aquesta societat, o sigui, les persones amb discapacitat física”. “Tothom té un somni, i el meu somni és conèixer món”

 

DESPRÉS de la xerrada hi haurà torn obert de preguntes.

NOTES :

* Totes les activitats són gratuïtes. Aforament limitat.