Divendres 25 de febrer de 2022

Totes les projeccions tindran lloc a Cines Olot

19 h PEL·LICULA THE WALL OF SHADOWS

Eliza Kubarska. Polònia / Alemanya. 2020. 94’ Premi QUADPACK FOUNDATION al millor film de Cultura de Muntanya. Premi FEEC a la millor Fotografia. Festival BBVA de cinema de muntanya de Torelló.

Els teus déus et perdonaran els pecats comesos per amor al teu fill? Nada Sherpa i la seva dona Jomdoe trenquen un tabú i s’enrolen en una expedició per escalar la cara nord del Kumbhakarna, una de les muntanyes més sagrades de l’Himàlaia. Ho fan per guanyar diners i pagar els estudis al seu fill. L’expedició esdevindrà el xoc de dues cultures, el món místic del xerpes i la dels muntanyencs occidentals. Tots canviaran en el procés de pujar un cim prohibit.

The wall of shadows 2

Acabada la pel·lícula: Sopar popular (15 €) al primer pis de Cinemes Olot (venda de tiquets fins 48h abans al web de cinemes Olot) .

SOPAR

Safates d’embotits amb pa i tomàquet. Daus de truita de patates i carbassó. Daus de pollastre amb salsa teriyaki,. Mini pokebol de tonyina-salmó. Guacamole amb nachos. Safates de coca dolça.

Aigua-refrescos-cerveses-vi

* Venda tiquets al web de cinemes Olot, fins a 24 hores abans. Si prefereixes un menú adaptat (vegetarià, vegà, …) compra el tiquet i envia’ns un mail a info@vivimmuntanyes.cat

** COMPRA DES D’AQUÍ EL TEU TIQUET PEL SOPAR (+inclou seient RESERVAt a la sessió de la nit).

22 h PEL·LICULA AFTER ANTARCTICA

Tasha Van Zandt. EUA. 2021. 105’ Gran Premi VILA DE TORELLÓ al millor film. Festival BBVA de cinema de muntanya de Torelló.

Entre 1989 i 1990, el llegendari explorador polar Will Steger va creuar l’Antàrtida de costa a costa, com a líder d’una històrica expedició internacional. Després de 30 anys torna a creuar el gel, aquesta vegada a l’Àrtic, com a testimoni ocular dels majors canvis produïts en les regions polars del nostre planeta.

Processed with VSCO with kp5 preset

NOTES :

* Totes les projeccions són gratuïtes. Aforament limitat a 260 persones. Màxim 6 entrades per persona. Són vàlides fins a l'hora d'inici de cada sessió. En cas de no presentar-se, s'alliberaran automàticament per posar-les a disposició de la gent que no hagi aconseguit entrada. 
* Cal comprar tiquet pel sopar fins a 48 hores abans de la sessió.